Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

11η συζήτηση: Σαμαράς ή Μπακογιάννη;

Η νέα μας συζήτηση, είναι: Σαμαράς ή Μπακογιάννη;

Ποιος είναι καλύτερος για Ελλάδα και Κύπρο;

13 σχόλια:

  1. Προς Θεού παιδιά! Η εκλογή Σαμαρά θα είναι μια όαση μέσα στην έρημο, μια αχτίδα ελπίδας για Ελλάδα και Κύπρο, μέσα στην τριπλέττα των εθνομηδενιστών που απαρτίζουν την πολιτική μας ηγεσία: Τουτέστιν, Ευέλικτος ,Giorgos και Αναστασιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Areski m kafetzi m pou en pianis thesi kai en ise eritstiko sto logo s.Apla thetis ta erotimata.
    Lipon.Ego en gaizo kai oute me kofti.Alloste to komma toyto pros to paron en pethammeno.
    ALLA.Para na thoro to drakoula tis kritis ,sto prosopo tis koris tou shillies fores samaras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπωσδήποτε Ντόρα.

    Αυτή είναι υπέρ της λύσης του Κυπριακού και δεν έφυγε ποτέ από το κόμμα.

    Ήταν πάντα εκεί σε όλους τους αγώνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταξύ των τριών Ψωμιάδη και 2ο γύρο Σαμαρά.Όπως ειπε και ο Πλαστήρας θα είναι μια όαση στο τρίδυμο Τζέφρυ,Ανανστασιάδη και Οδοστρωτήρα.

    Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν την κόρη του γκαντέμη και αποστάτη.Είναι ξεκάθαρα φιλοαμερικανή και διατεθημένη να δώσει τα πάντα.

    Δημοσιογράφος:Aποδέχεστε το όνομα Άνω Μακεδονία;
    Kόρη Αποστάτη:Ναι

    Καμία έκπληξη βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βυζαντινέ και Πλαστήρα, είσαστε γνωστά εθνίκια. Φασιστικά bots που συχνάζετε στους Αποσκατάδες της Δημοκρατίας.

    Όλα τα φασισταριά υποστηρίζετε Σαμαρά. Οι Αποσκατάες, οι Αντεπιθέμενοι Έλληνες, οι Πλαστήρες, οι Ρήγες, οι ψευτοουδέτεροι Μαρίνοι.

    Φασιστόπαιδα, ακούσετε ότι σήμερα ο Σπηλιωτόπουλος υποστήριξε Ντόρα και ανατράπηκε το κλίμα; Η πορεία Σαμαρά θα είναι καθοδική και θα γίνει ρεζίλι στο σινέδρυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σαμαράς θα θριαμβεύσει. Και αυτό είναι αντικειμενική παρατήρηση. Πάνω κάτω η Ελλάδα, τον στηρίζει. Τη Ντόρα, μόνο η Κρήτη... Εκεί όπου η ΝΔ ποτέ δεν είχε έρεισμα, ούτε επί των αλήστου μνήμς ημερών του Ψηλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βυζαντινέ είσαι ένας άθλιος. Για έναν και μόνο λόγο: επειδή χαρακτηρίζει την Μπακογιάννη όχι με το όνομά της αλλά ως "κόρη αποστάτη"

    Έχει όνομα η γυναίκα θλιβερε χριστιανέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχω καμιά πολιτική συμπάθεια για την Nτόρα ή την οικογένεια Mητσοτάκη γενικά. Oύτε η Eλλάδα ούτε η Kύπρος έχουν να περιμένουν κάτι καλό απ' αυτούς. Aλλά σίγουρα προτιμότεροι παρά ο Σαμαράς. O Σαμαράς είναι ένας επικίνδυνος λαϊκιστής, ας μην ξεχνάμε ότι αυτός είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για τη δημιουργία του Mακεδονικού, που συνεχίζει να βασανίζει την Eλλάδα μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αφροασιάτης είναι γνωστός νενέκος, ο οποίος περιφέρεται και στο christofias-watch στα comments. Ως νενέκος, υποστηρίζει Ντόρα.

    Οι Κύπριοι που θέλουμε ελευθερία στον τόπο μας, δε δεχόμαστε τα νενέκια των ξένων. Θέλουμε πολιτικούς που να έχουν πολιτικό εκτόπισμα και να τηρούν το "Η Ελλάδα στους Έλληνες".

    Ο Σαμαράς είναι τέτοιος πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Βόρεια Ελλάδα ψηφίζει Σαμαρά σε ποσοστά που υπερβαίνουν το 70%. Η πελοπόννησος ακολουθεί από κοντά. Η Ντόρα χάνει και την Αθήνα. Της μένουν η Κρήτη και ίσως κάποια νησιά. Μέχρι εκεί. Η ήττα της θα είναι παραπάνω από ηχηρή. Η Ελλάδα θα απαλλαγεί από άλλη μια εκπρόσωπο της κληρονομώ δικαίω πολιτικού, λίγους μήνες αφότου ο Καραμανλής πήγε περίπατο. Δεν ψήφισα ΝΔ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Όμως, τώρα θα πάω να ψηφίσω τον Αντώνη Σαμαρά. Ο κόσμος δείχνει να προσδοκά σε αυτόν. Τέλος με τα τζάκια και τους νεοφιλελεύθερους. Επιστροφή στο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σαμαράς είναι ένας από τους ελάχιστους πολιτικούς που σκέφτονται πατριωτικά και δεν είναι υποδουλωμένος στη Νέα Τάξη. Μόνο μόνο στη σκέψη να εκλεγεί η Ντόρα μπρρρρρ.

    Μπρος Σκύλλα και πίσω Χάρυβδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ EΔEK H.B.

    Θα ήταν καλά να διευρύνεις λίγο τους πολιτικούς σου ορίζοντες. O διαχωρισμός ανάμεσα σε νενέκους και οχίτες δεν είναι ο πιο σημαντικός ούτε για τον κόσμο ούτε και για την Eλλάδα, δεν μπορεί να είναι το μοναδικό κριτήριο για τις πολιτικές σου επιλογές (πώς μπορεί αλλιώς να εξηγηθείς ότι εσύ, μέλος της EΔEK, άρα υποτίθεται κεντροαριστερός σοσιαλιστής/σοσιαλδημοκράτης, υποστηρίζεις με τόση θέρμη έναν βαμμένο δεξιό, πολιτικό παιδί του Aβέρωφ). Eξ' άλλου όποιος και να βγει, πολύ μικρή επιρροή θα έχει στο ποια λύση θα έχουμε στο Kυπριακό. H λύση θα κριθεί στους επόμενους μήνες, τι να σου κάμει ο αρχηγός της ελληνικής αξιωματικής αντιποίτευσης.

    Eγώ δεν υποστηρίζω γενικά την Nτόρα, όπως είπα δεν έχω καμιά συμπάθεια για τις πολιτικές της κατευθύνσεις. Aπλά σε σχέση με το Σαμαρά είναι το μικρότερο κακό για την Eλλάδα. O Σαμαράς έχει ήδη αποδείξει ότι είναι κάποιος που δεν θα διστάσει να κάνει μεγάλη ζημιά στη χώρα του προκειμένου να κερδίσει μερικές ψήφους.

    Kατά τ' άλλα όποιος και να κυβερνά την Eλλάδα, ΠAΣOK ή NΔ, Nτόρα ή Σαμαράς, το μόνο που θα κάνει είναι να εφαρμόσει την πολιτική που θα του επιβληθεί από τα ευρωπαΐκά (και άλλα γνωστά) κέντρα αποφάσεων, άρα τελικά δεν έχει και μεγάλη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή