Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Συζήτηση έκτη: Νίκος Αναστασιάδης


Πάμε στην πέμπτη συζήτηση και απολογούμαι στους Anef_Oriwn και ΕΔΕΚ Η.Β. (τακτικούς πελάτες του Καφενείου) για το ότι τους κόβω την κουβέντα στη μέση. Αν θέλουν τα παιδιά, συνεχίζουν εδώ.


Ποια η γνώμη σας για το Νίκο Αναστασιάδη;

40 σχόλια:

  1. Ένας αμετανόητος δοσίλογος Ανανιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο Μπλε Χριστόφιας, δηλαδή το alter ego του Κόκκινου Ιαβέρη

    *Ιοσίλιος*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O anastasiadis ine ena ametanoitos prodotis tou nisou mas.Pale kala pou iparhi toutos o proedros na mas profilaksi pou tin apili tis tourkias.
    Adelfia oloi mazi to dekemvri gia na pisoume tous evropeous gia timoria tis tourkias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Axaxa.An ηταν τωρα ο Αναστασιάδης στην εξουσία ήταν να μας λύσει το Κυπριακό ππάσα ππάσα και μετα είσιε να μας ζητούσε να το υπερψηφίσουμε με το πρόσχημα ότι αλωνεται η περιουσία μας στο κατεχόμενο μερος.Ας προσέχει κα καθείς τι ψηφίζει γιατι εν τζιε ήθελε τζιε πολύ να έφκεννε το τσιρακι του ο κασουλίδης.Πάλε καλα που έχουμε τωρά τζιε Πρόεδρο λύσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, για συνθήματα ούλλοι εν καλοί.
    Επί της ουσίας όμως δεν νομίζω να μπορεί κανείς να αρνηθεί το γεγονός πως ο Αναστασιάδης ήταν ο μόνος σύγχρονος Κύπριος πολιτικός που πήγε ενάντια στο λαικό, αν όχι και το κομματικό αίσθημα. Αυτό χρειάζεται θάρρος.
    Μπορεί να διαφωνείτε με τις επιλογές του, αλλά αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
    Και παρά το κόστος που εισέπραξε το 2004, κατάφερε να κάνει ακόμα πιο μεγάλο το κόμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα με τον Στροβολιώτη και επαυξάνω.
    Ο μόνος διαχρονικά Κύπριος αρχηγός πολιτικού κόμματος με αρχές και αρχίδια που μια μέρα θα δικαιωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kamnis lathos strovolioti.Kseris poli kala oti en emporouse na kami diaforetika giati i aneparkia diapragmateytikis stratigikis apo plevras kommatos tou efere to shedio annan.Ena shedio pou o idios (i parataksi tou dld) ediamorfose.
    ITAN NA PAI ENANTIA STON IDIO?
    a kai gia to allo na sou po ti egine.
    Telika ta megalitera provata(giati laloun ta gia tous akelikous ) en tou disi.Dioti para tis terasties parekklisis apo tis arhes tou kommatos me tin apodohi tou shediou annan,tzinoi pou estirizan sinagermon ... eksanastiriksan ton!!!!
    Oi de nenedes ,e profanos epian me to komma tou disi me apotelesma na emfanizi akfsimena pososta.
    Mia pio sosti proseggisi dihni kai tin pragmatikotita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. en pou empiria pou sou to lalo .Tzie meta laloume gia tous kalamaraes pou en allassoun komma.
    De tora ti lali gia tin aksiologisi tis tourkias.
    E ma en apisteyta tsirakia ton evropeon toutoi.En theli akiologisi i evropi to dekemvri?En theli kai anastasiadis.Gia pio sihrono politiko milas ... eniksero .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Apisteyti giftia miloumen.Na vlepis sinagermikous na tassonte fanatika iper tou ohi ,na to lesin anihta, na parousiazi pososta ptosis o disi proeklogika alla osan na pathenoun amnisia , tin ora tis kalpis esispirosan tous ta sinthimata kai oi fones kai epsifisan tzinon pou ekontepse na mas feri tin tourkia kai sto notio tmina , tourkevontas to nisi (kai oi eksellinizontas kai to vorio tmima pou ine ena pou ta polla anef ousias sinthimata tous).
    Tounta miala ehoume ... etsi politikous ennahoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Τουρκία δεν είναι στο Βόρειο Τμήμα; Κόιταξε προς τον Πενταδάκτυλο.

    Ο Αναστασιάδης είναι ο καλύτερος που έχουμε γιατί στηρίζει αυτό που πιστευει εις βάρος του δημοφιλές:
    α)στηρίξε το Ανάν ξέροντας ότι θα ζήμιωνε σε ψήφους
    β)συνεχίζει να στηρίζει τον Χριστόφια παρόλο το φτύσιμο του δεύτερου.

    Αν είχε ο Χριστόφιας τον μισό πατριοτισμό του Νίκαρου (και να έβαζε το συμφέρον του τόπου πάνω από τα αριστερά του σύνδρομα) ίσως να είχαμε κάποιες ελπίδες για λύση που να μην περιλαμβάνει ανεξάρτητο τουρκικό κράτος στη Βόρεια Κύπρο και 80000 Τούρκοκύπριους πολίτες της ΚΔ Νοτίου Κυπρου όπου σε λιγα χρόνια θα θέλουν μερίδιο στην εξουσία.(Αφέντες στο Βορρά και συνέταιροι στο Νότο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρ’ όλο που συνήθως δεν διαβάζω κείμενα σε greeklish [δυσκολεύομαι γιατί ενοχλούνται τα μάτια μου – και γενικά αυτό δεν είναι καλό για τα μάτια και διερωτούμαι γιατί ο συγκεκριμένος Ανώνυμος το κάνει], εν τούτοις διάβασα τα σχόλια του ... Οφείλω μάλιστα να πω ότι σε πολλά σημεία συμφωνώ μαζί με τες εκτιμήσεις του για τον Αναστασιάδη και τον Συναγερμό ... Κάποιοι εντυπωσιαζόμαστε για τα όσα λέει ο Αναστασιάδης [και ίσως και κάποιοι άλλοι όπως ο Πουργουρίδης, ο Μητσόπουλος, ο Στυλιανίδης] γιατί δεν είμαστε καθόλου συνηθισμένοι αν ακούμε τέτοιες προχωρημένες τοποθετήσεις από πολιτικούς της Δεξιάς ...
    Όμως ας μην ξεχνάμε ότι κοντά σ’ αυτούς υπάρχει και η άλλη πτέρυγα που αποτελείται από τους Αβέρωφ, Λευτέρη, Θεμιστοκλέους, Τορναρίτη, Θεοχάρους, Ουράνιος και ούτω καθεξής που έχει και διατηρεί μια πιο συντηρητική αντίληψη πάνω σε πολλά θέματα ... Απ’ όλα έχει το πανέρι τελικά ...
    Η τέχνη [ή η πολιτική ικανότητα και δεινότητα] του Αναστασιάδη ήταν ότι κατάφερνε [μ’ αυτό τον τρόπο αλλά και τις δικές του παλινδρομήσεις] και συγκρατούσε [στο κόμμα] τις ακροδεξιές δυνάμεις που έτειναν να το σκάσουν για άλλες πολιτείες [κόμματα] ... Τελικά είναι και οι Συναγερμικοί καμπόσο αρνιά ...
    Και ο Αναστασιάδης με τη στήριξη που έδωσε στο Σχέδιο Ανάν [και που κατάφερε να περάσει και σαν θέση του Κόμματος του] στην ουσία στήριζε τον Κληρίδη, τον πνευματικό του πατέρα, που ήταν και ένας από τους κύριους επεξεργαστές και διαμορφωτές του Σχεδίου ... Δεν μπορούσε να τον φτύσει ή έστω να τον αδειάσει ... Πέραν τούτου όμως ο επιχειρηματικός κόσμος που είναι πίσω από το ΔΗΣΥ προσέβλεπε σε μια λύση στο κυπριακό, η οποία θα υποβοηθούσε, πρώτον την περαιτέρω οικονομική δραστηριότητα του και δεύτερον την ανάπτυξη των σχέσεων [οικονομικών και πολιτικών] με την Ευρωπαϊκή Ένωση ...

    **********
    Καφετζιή,
    Η αντιπαράθεση μου με το ΕΔΕΚ Η.Β. είναι [δυστυχώς] πάνω σε προσωπικό επίπεδο και δεν νομίζω να εξυπηρετεί οτιδήποτε... Γι’ αυτό και θα προσπαθήσω να αποφεύγω άλλες συζητήσεις μαζί του ...

    Anef_Oriwn
    Τετάρτη 14/10/2009 – 6:58 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Re bananistane edoka tis apantisis kai pale esi tpt en ekatalaves?Ipamen.Tzinos ediapragmateytike to eparato annan.Enna men to stiriksi?
    An men to katalaves pe mou na sou to ksanapo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βασικά αποκαλύπτεται ο διχοτομιστής Anef_Oriwn, o οποίος αφήνει να νοηθεί ότι θαυμάζει το διχοτομιστή Αναστασιάδη.

    Τον άνθρωπο που:

    1) κατήγγειλε την πατρίδα του στην Ε.Ε., λέγοντας περίπου ότι είχαμε δικτατορία που εμπόδιζε τον κόσμο να αποφασίσει ελεύθερα
    2) έστησε ένα συνέδριο μαϊμού για να περάσει το ΝΑΙ και μετά το 65% του Συναγερμού ψήφισε ΟΧΙ, δείχνοντας πόσο στημένο ήταν το συνέδριο.
    3) παρά το ΟΧΙ, συνέχισε να επιμένει στα δικά του για το ΝΑΙ, ασεβώντας για τη λαϊκή ετυμηγορία και λέγοντας στον Ταλάτ να χτίζει μόνο πάνω στα 2/3 των περιουσιών μας!!!!!
    4) υπέσκαπτε συνεχώς την προσπάθεια της κυπριακής κυβέρνησης να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα
    5) πήγε οδοιπόρος για τα Σούσα, συναντώντας τον Αττιλάρχη στα κατεχόμενα και μετά τον Ερντογάν στην Τουρκία, κάνοντας και ανιστόρητες δηλώσεις για τους Έλληνες της πόλης.
    6) υποστήριξε το διχοτομικό Σχέδιο Ανάν, παρά τις παλαιότερές του διακηρύξεις.
    7) ρουφιανεύει συμπατριώτες του σε γραφειοκράτες τουρκολάγνους των Ηνωμένων ΕΘνών.

    Είναι σαφές ότι και ο Αναστασιάδης, όπως και ο θαυμαστής του Anef_Oriwn, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαφωνώ απόλυτα με τον Στροβολιώτη και δεν επαυξάνω.

    Ο μόνος διαχρονικά Κύπριος αρχηγός πολιτικού κόμματος με αρχίδια αρχές που μια μέρα θα λογοδοτήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΗνωμενοΒασίλειε ΕΔΕΚκίτη,
    Που σου νεφκω τζιαι που πάεις τον γιον μου!
    Αν ΕΣΥ μέσα Απο όσα έγραψα πιο πάνω κατάλαβες ότι είμαι θαυμαστής του Αναστασιάδη τότε ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!! Αν αυτό είναι το πολιτικό κριτήριο που ανέπτυξες και διαμόρφωσες μέσα στην ΕΔΕΚ τότε δεν είναι τυχαίο που κατάντησες και εθνικοσοσιαλιστής! Εκτός πάλι κι αν ως γνήσιος πολιτικός επίγονος του άλλου εθνικοσοσιαλιστή, του Γκέμπελς, σκόπιμα ψεύδεσαι και διαστρεβλώνεις τα όσα λεω για τους δικούς σου λόγους ... Ή μήπως είσαι αμπάλατος; Και γιατί δεν επέκρινες ρε κολλημένο κι άθλιο αρχίδι άλλους σχολιογράφους που ανοικτά τάχτηκαν υπέρ του Αναστασιάδη. Αλλά αν ήταν η εμπάθεια πούζα δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσεις! Θα είχες ανάγκη από καροτσάκι αν την κουβαλάς ...

    Anef_Oriwn
    Πέμπτη 15/10/2009 – 00:18 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ΗνωμενοΒασίλειε δεν σε είδα να σχολιάζεις το πόνημα το συναγωνιστή σου ιατρού κου Τάκη Γεωργίου με το οποίο προκρίνει τη διχοτόμηση. Αυτά μανθάνετε εκεί στο ΕΔΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΔΕΚ Η.Β.
    Paenne ppese .En arga.I idees tou giatrou ,PLEON, ennen gia tous tzierous mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να τι είπε ο διχοτομιστής Anef_Oriwn: "Οφείλω μάλιστα να πω ότι σε πολλά σημεία συμφωνώ μαζί με τες εκτιμήσεις του για τον Αναστασιάδη και τον Συναγερμό ... Κάποιοι εντυπωσιαζόμαστε για τα όσα λέει ο Αναστασιάδης [και ίσως και κάποιοι άλλοι όπως ο Πουργουρίδης, ο Μητσόπουλος, ο Στυλιανίδης] γιατί δεν είμαστε καθόλου συνηθισμένοι αν ακούμε τέτοιες προχωρημένες τοποθετήσεις από πολιτικούς της Δεξιάς ..."

    Anef_Oriwn, είσαι οπαδός του Αναστασιάδη. Και όσους ξεπουλούν την πατρίδα μου, είτε είναι κάποια ηλίθια σούργελα του διαδικτύου όπως εσύ, είτε είναι ομοϊδεάτες σου διχοτομιστές, όπως ο νενέκος Αναστασιάδης και ο πανηλίθιος Τάκης Γεωργίου, σας αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο. Ως εχθρούς της πατρίδας μου που εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εθνικοσοσιαλιστή ΗνωμενοΒασίλειε,
    Ή όντως είσαι αμπάλατος ή ένας χυδαίος γκεμπελίσκος – φυσικά μπορεί και τα δύο!
    Όταν πιο πάνω έγραψα ότι “… σε πολλά σημεία συμφωνώ μαζί με τες εκτιμήσεις του για τον Αναστασιάδη και τον Συναγερμό …”, εννοούσα ότι σύμφωνο με τες εκτιμήσεις του Ανώνυμου που γράφει σε greeklish ... Για ξανάριξε μια ματιά αν δούμε αν είναι θετικά τα σχόλια του για τον Αναστασιάδη ... Σου υπενθυμίζω κάτι εγώ: “… Kseris poli kala oti en emporouse na kami diaforetika giati i aneparkia diapragmateytikis stratigikis apo plevras kommatos tou efere to shedio annan.Ena shedio pou o idios (i parataksi tou dld) ediamorfose...”
    Αλλά είπαμε, είσαι και αμπάλατος είσαι και επίγονος του σοσιαλιστή Γκέμπελς!
    Πέραν τούτου και εσύ όπως ΟΛΟΙ οι εληναράδες έχεις μια πολύ κακή σχέση με την ελληνική ... Η λέξη “εντυπωσιάζομαι” σημαίνει μου προκαλείται [από κάτι μπορεί και ασυνήθιστο] αίσθηση ... Τούτη η αίσθηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και θετική ή ότι αυτό που έχει ειπωθεί επικροτείται ή δεν διερευνώνται οι λόγοι για τους οποίους ειπώθηκε ... Και όντως οι τοποθετήσεις κάποιων “Συναγερμικών” [‘όπως ας πούμεν του Αναστασιάδη για την επαναπροσέγγιση και για τες σχέσεις με τους τουρκοκύπριους] προκαλούν αίσθηση γιατί ουδέποτε εκφράστηκαν με τέτοιο τρόπο ... Απ’ εκεί και πέρα αν εσύ και η συνομοταξία σου βλέπετε παντού “εχθρούς της πατρίδας που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας”, απλώς θα διερωτηθώ ποιον αρχίδι σας διόρισε κριτές του πατριωτισμού του καθενός μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε καθίκι ΗνωμενοΒασίλειε εθνικοσοσιαλιστή,
    Μόλις τώρα είδα το σχόλιο που άφησες στο νεο post στο φασιστικό blog των Ακατονόμαστων ... Το μεταφέρω εδώ:
    “Ο/Η ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...
    Ήθελα να σας πω, έτσι για να ξέρετε, ότι στο Κυπριακό Καφενείο, εκεί στα σχόλια, ο Anef_Oriwn παραδέχεται ότι είναι οπαδός του Αναστασιάδη.
    Βεβαίως, δεν είχαμε αμφιβολία.
    15 Οκτώβριος 2009 7:34 πμ”


    Είσαι πράγματι ένας γνήσιος γκεμπελίσκος.
    Πέραν τούτου όμως πικκάρεσαι τζιαι σαν το μωρό [που του πήραν ένα παιχνιδάκι]!!! Τζιαι θέλετε να σας παίρνει τζιαι ο κόσμος στα σοβαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΔΕΚ Η.Β., είσαι αξιολύπητος.

    Πολλοί, αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΔΕΚΙΤΕΣ, βρεθήκαμε στις ίδιες επάλξεις υπέρ της λύσης.

    Αυτό δεν μας εξομοιώνει, ούτε κάνει τον ένα οπαδό του άλλου.

    Γιατί αυτή η ψύχωση με τον Α.Ο.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ερώτηση: Αν ο Αναστασιάδης δεν ήταν Πρόεδρος του Συναγερμού τι άλλο θα ήταν;

    Απάντηση: Προδότης κάπου αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1) Παρακαλείται ο φίλος Πλαστήρας, εάν περάσει από εδώ, να μου στείλει ένα email.

    2) Μαρία Β., είσαι νέα στο διαδίκτυο φαίνεται και δεν ξέρεις κάποια πράγματα. Ο Α.Ο. που λες, είναι ένας διαστροφικός και άρρωστος αποενοχοποιητής της Τουρκίας, με τάσεις πορνογραφίας, που πίστεψε με, καθόλου δεν περιποιεί τιμή στην Πλατφόρμα σας.

    Η ουσία δεν είναι ότι βρεθήκατε παροδικά μαζί το 2004, αλλά το ότι συνεχίζετε έκτοτε οι πιο πολλοί της Πλατφόρμας να είστε μαζί.

    Ως ανεπίσημος αρχηγός της Πλατφόρμας, ο Νίκος Αναστασιάδης, εξακολουθεί να συγκινεί το κατώτερο στέλεχος της Πλατφόρμας, Anef_Oriwn.

    Για πες μου Μαρία και να είσαι ειλικρινής: μετά από 5 χρόνια από το ΝΑΙ σας, εξακολουθείς να πιστεύεις ότι η Τουρκία θα τηρούσε τις δεσμεύσεις της. Και αν ναι, που το βασίζεις;

    Με το ΝΑΙ σας, παίζατε την Κύπρο στα ζάρια. Με πολύ χαμηλά odds.

    3) Πάολα, αν ο Anef_Oriwn δεν ήταν blogger στο διαδίκτυο, τι άλλο θα ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΔΕΚ Η.Β. δεν είμαι μάντισσα που βλέπει σε μια γυάλινη σφαίρα το μέλλον του κόσμου.

    Οι ερωτήσεις που κάνεις είναι αποπροσανατολιστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΗνωμενοΒασίλειε εθνικοσοσιαλιστή και γκεμπελίσκο ΕΔΕΚίτη,
    Εξακολουθείς να συμπεριφέρεσαι μωρίστικα και νευροψυχωτικά και να παπαγαλίζεις την όποια μαλακία ακούσεις ή σου έρθει στο κεφάλι!!!
    Δεν είσαι απλώς αξιολύπητος [όπως σε αποκάλεσε η Μαρία Β.], αλλά και αχρείος, άθλιος, ανήθικος, αήθης κι αποπροσανατολιστικός!!!
    Υγιαίνετε, δηλ. μακάρι να γιάνεις [είσαι και νεο παιδί]!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πήρες πληρωμένη απάντηση κ. ΕΔΕΚίτη εθνικοσοσιαλιστή.

    Χαχαχαχα! Γεια σου βρε Anef_Oriwn. Και λίγα του λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεια σου ΕΔΕΚΙΤΗ ΗΒ

    Αν ο Άνευ Οργίων (που λέει και ο Πλαστήρας) δεν ήταν blogger, θα ήταν είτε χανουμάκι στο Σεράι είτε γύφτος στα φανάρια να κάνει ελεημοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο Ηλικιακός Ρατσιστής και η Ηλικιακή Ρατσιστού είναι παρανοϊκοί οπαδοί του Μπλε Χριστόφια

    ο Γεώργιος Γρίβας ζη ακόμα στα σάπια μυαλά τους

    *Ιοσίλιος*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν πήρα απάντηση, αλλά μόνο γενικόλογους χαρακτηρισμούς και χαχαχάκια.

    Επαναλαμβάνω:

    Μαρία Β., είσαι νέα στο διαδίκτυο φαίνεται και δεν ξέρεις κάποια πράγματα. Ο Α.Ο. που λες, είναι ένας διαστροφικός και άρρωστος αποενοχοποιητής της Τουρκίας, με τάσεις πορνογραφίας, που πίστεψε με, καθόλου δεν περιποιεί τιμή στην Πλατφόρμα σας.

    Η ουσία δεν είναι ότι βρεθήκατε παροδικά μαζί το 2004, αλλά το ότι συνεχίζετε έκτοτε οι πιο πολλοί της Πλατφόρμας να είστε μαζί.

    Ως ανεπίσημος αρχηγός της Πλατφόρμας, ο Νίκος Αναστασιάδης, εξακολουθεί να συγκινεί το κατώτερο στέλεχος της Πλατφόρμας, Anef_Oriwn.

    Για πες μου Μαρία και να είσαι ειλικρινής: μετά από 5 χρόνια από το ΝΑΙ σας, εξακολουθείς να πιστεύεις ότι η Τουρκία θα τηρούσε τις δεσμεύσεις της. Και αν ναι, που το βασίζεις;

    Με το ΝΑΙ σας, παίζατε την Κύπρο στα ζάρια. Με πολύ χαμηλά odds.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο Γεώργιος Γρίβας ζη και οδηγεί το μυαλό του ηλικιακού ρατσιστή anef_oriwn

    *Ιοσίλιος*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ιοσιλιε εν αντρεπεσε που εμλιλησες έτσι στην κορούα σε προηγούμενο ποστ?
    Πιάστιν μάνα σου και φάκκα την πας τον τοίχο ρε και πες ¨"Μάνα γιατί με έκαμες έτσι ανθρωπούι?"
    Όξα εν ο τζίρης σου που σ έκαμεν έτσι.
    Αnw μεν με μπλέκεις με τα οικογενειακά σου.Όποιος τζιε να φταίει είσαι μια θλιβερή περίπτωση.
    Βtw o EDEK H.B. εν αρφός σου?

    L.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και ούτε θα πάρει φαίνεται απάντηση ο ΕΔΕΚ ΗΒ από το θεωρητικό του κυπριακού νεοφασισμού στο διαδίκτυο Anef_Oriwn.

    Εκείνο το γλοιώδες και διαστροφικό ψευδοαριστερό υποκείμενο, που συγκαλύπτει την Τουρκία και την κατοχή.

    Και ο οποίος προφανώς μεταμφιέζεται και σε "Μαρία Β".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Α εκαταλαβα.Είσαι τζιε συ αρφός του ΕΔΕΚ Η.Β.
    Μα καλα η μανα σας πόσους τέθκιους έκαμε
    L.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απαξιώστε φίλοι μου την ΕΔΕΚ.Το κόμμα των σοσιαλιστών.Που κατηγορείται υπουργός για ρουσφέτι και φκαίνει τζίνος ο απωθητικός βαρνάβα και λαλεί ότι απορρίπτουμε οτιδήποτε χωρίς στοιχεια(μπλιαχ είσαι και σοσιαλιστής ... σίχαμα).
    Και μετά βγαίνει ο Περδίκης και τι λεει?Επειδή τον ενέπλεξε και τζίνο καπου μέσα η αναφορά , είπε ΕΞ' ΑΡΧΗΣ ΝΑΙ να γίνει διερύνηση.ΕΥΓΕ κ. ΠΕΡΔΙΚΗ ΕΥΓΕ.
    Και βεβαίως σήμερα μαθαίνω ότι με έγκριση του Προέδρου ,Ο γ. Εισαγγελέας παίρνει μπρος.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!!!!
    L.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ερωτάται ο ηλικιακός ρατσιστής Anef_Oriwn:

    αφού το ίνδαλμα του ήταν ο Λαγοδόντης που πρόδοσε την ΕΟΚΑ, αυτός γιατί ως Σπασοδόντης ήταν μέλος της ΕΟΚΑβήτα;

    μήπως διότι τόσο ο Λαγοδόντης, όσο και η ΕΟΚΑβήτα πρόδοσαν την Κύπρο;

    ο Λαγοδόντιος Σπασοδόντης Anef_Oriwn έχει ΠΟΛΥ βρώμικη ιστορία

    *Ιοσίλιος*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αναρωθκιεται ο Ιοσίολιος ο κλαννοδοντης:
    Ρε μα έτσι μ εκαμεν η μάνα μου?Να σέρνομαι παρασιτικά ?Και καταλήγει στο εξής:
    ΜΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?
    (η αυτοκτονία απαγορεύεται)
    Ρίμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. entometaksy re paidia ego exo mia aporia

    giati o anef orion eironevete ton sener levent? ti tou ekane? einai poli adiko afto ek merous tou giati o sener levent einai enas poly kalos dimosiografos pou den fovate ton ntektas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. (Διότι το προηγούμενο post έχει παλιώσει, μεταφέρω και εγώ την συζήτηση μου με τους ΕΔΕΚ ΗΒ και ANef Orion εδώ μέσα)

    Περίμενε βρε Anef Orion. Τα δύο κείμενα που μου έδωσες να απαντούν στην ερώτησή μου, η οποία είναι πολύ συγκεκριμένη.Ας την επαναλάβω:

    Δηλαδη, ωραία, φασίστας είναι αυτός που κάνει αυτό και αυτό. Αλλά ΤΙ ΕΙΝΑΙ τελικά ο φασίστας; Δεν έχει ορολογία.

    Το πρώτο κείμενο που μου έδωσες, το υπογράφει κάποιος Λουής Ηγουμενίδης. Αυτός δεν δίνει και πάλι κάποια ερμηνεία του τι εστί 'φασισμός', απλώς χαρακτηρίζει φασίστες με όσους διαφωνεί. Τι είναι όμως φασίστας δεν μας λέει: ποια είναι δηλαδή τα ποιοτικά και ΣΤΑΘΕΡΑ χαρακτηριστικά του.

    Το άλλο το κείμενο που υπάρχει -αν κατάλαβα καλά- στο blog σου, ούτε αυτό λέει ουσιαστικά τίποτα παραπάνω από τα σχόλια σου εδώ και αλλού. Ουσιαστικά, χρησιμοποιείς την "λέξη" φασίστας για να χαρακτηρίσεις αυτούς με τους οποίους διαφωνείς.

    Λές ο "φασίστας" πρέπει να πιστεύει αυτό και αυτό και αυτό. Πως εφτασες σε αυτό το συμπέρασμα;

    Θα ήθελα να γίνουμε όλοι λίγοι πιο σαφείς στο θέμα αυτό.

    Εννοείται πως ο ΕΔΕΚ ΗΒ δεν μας έχει δώσει ακόμη τα δικά του χαρακτηριστικά για το τι εστί φασίστας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. εδεκ ηβ είσαι βλημμα μαθε να μιλας με επιχειρήματα και οχι copy paste οτι σου συμφέρει.

    also you BOTH get a life!

    ΑπάντησηΔιαγραφή